Koningsdag en Ajax hebben op het eerste gezicht weinig met elkaar te maken. Toch gebeurde er genoeg rondom Ajax op deze Koningsdag. Zo blijken stadionklassieker als “Amsterdam is poep op de stoep” ook bij de jongste generatie al bekend, worden er nieuwe verdienmodellen bedacht rondom Tottenham – Ajax én wordt Donny van de Beek bezongen door het Nijkerks zeemanskoor.

“Jukebox Willem” zingt Amsterdam is poep op de stoep

Vrijdagavond was heel Nederland in de ban van #Silveropdemiddenstip, maar ook Willem zou er niet misstaan. “Want Amsterdam is poep op de stoep en haat in de straat”, zingt hij op verzoek.

Nieuwe verdienmodellen: sponzen gooien op Spurs-spelers

De aanstaande clash tussen Tottenham Hotspur en Ajax zorgt ook voor creativiteit en nieuwe verdienmodellen. Wat dacht je van een paar sponzen richting spelers van Tottenham? Briljant bedacht!

Zeemanskoor “Nijkerks Welvaren” zingt een ode aan Donny van de Beek

Ieder jaar treedt het zeemanskoor Nijkerks Welvaren op tijdens het traditionele Koningsdagontbijt bij Veensche Boys, de club waar Donny van de Beek een jaar of 15 geleden begon met voetballen. Dit jaar was er naast het traditionele repertoire nog een extra nummer toegevoegd: een ode aan Donny van de Beek.

11-jarige Silver maakt indruk met “Bloed, zweet en tranen”: #Silveropdemiddenstip trending