Noa Lang en Kaj Sierhuis kunnen vanavond tegen FC Eindhoven hun rentree maken, zo meldt Ajax Showtime. De aanvallers zijn beiden weer terug van een blessure.

Goede start

Lang was sinds begin september uit de roulatie met rugklachten. Een terugslag, na een goede seizoensstart. Zo maakte de jongeling zijn officieuze debuut in Ajax 1 in het oefenduel met Olympique Lyon. Ook Sierhuis was goed op dreef, maar kwakkelde de afgelopen maanden. Hij kon daardoor dit seizoen nog geen minuten maken bij de beloften.

Afwezigen

Waar Lang en Sierhuis terug zijn, ontbreekt Dijks juist. In het bekerduel met ASV De Dijk was hij ook al een opvallende afwezige. De verdediger zou kampen met een blessure, maar welke blessure is onbekend. Zeefuik is daarnaast geschorst, vanwege de rode kaart die hij vorige week pakte tegen Go Ahead Eagles. Daardoor is er ruimte in de selectie ontstaan, die zal opgevuld worden door Mitchel Bakker. Dennis Johnsen lijkt daarnaast door te schuiven naar Ajax 1, nadat Vaclav Cerny daar is weggevallen met een zware knieblessure. De Noorse aanvaller stond vrijdagmiddag op het veld bij de laatste training voor Willem II – Ajax.