© Proshots

Het is Ajax gelukt om de druk op PSV weer op te voeren en de achterstand te verkleinen naar twee punten. Het was een wedstrijd die niet vaak terug gekeken zal worden door de Ajacieden wegens de lage amusementswaarde. Ajax was erg matig de tweede helft en maakte het zichzelf onnodig erg moeilijk door tien minuten voor tijd de gelijkmaker te incasseren. Erik Ten Hag bracht Noa Lang iets na de gelijkmaker, de debutant was erg belangrijk met een assist vijf minuten voor tijd op Daley Blind. Maar, de Amsterdammers deden wat het moest doen en hielden de drie punten in Amsterdam. Noa Lang mocht van Ten Hag zijn debuut maken en bekroonde die met een assist. Tegenover Fox Sports liet de debutant weten wat hij van zijn debuut vond:

Lang kijkt erg tevreden maar vooral trots terug op zijn debuut: “Hier droom je van dat je bij je debuut belangrijk kan zijn. Ik ben erg blij met mijn assist en dat ik in dit stadion mijn debuut heb kunnen maken.”

Noa Lang speelde acht jaar in de jeugd van Feyenoord maar geeft aan een echte Ajacied te zijn: “Ja ik heb inderdaad bij Feyenoord gespeeld, acht jaar in de jeugd. Maar ik ben mijn hele leven al Ajacied ik heb destijds met mijn hart gekozen om hier te komen.”