Via deze liveblog houden wij voor u bij wat het laatste nieuws is op deze laatste dag van de transfermarkt, haalt Ajax een nieuwe buitenspeler of kiest Vertonghen alsnog voor een transfer tijdens het seizoen? U volgt het hier, aan de tijd voor de nieuwtjes kunt u zien wanneer de laatste update daarvan was.

Definitieve transfers

[19.54] Ouasim Bouy vertrekt definitief naar Juventus. Dat heeft Bouy aangegeven De jongeling tekent een contract tot 2015 of 2016, de laatste details van de transfer moeten nog worden besproken. Danny Blind heeft inmiddels laten weten dat Bouy open staat voor een transfer. Zaakwaarnemer Mino Raiola, die bekend staat om meerdere dubieuze transfers, speelde een grote rol in de onderhandelingen. De speler legde in december een aanbieding van Ajax naast zich neer. Het talent kan waarschijnlijk een jaarsalaris van een miljoen euro krijgen bij de Italianen. Ajax ontvangt een opleidingsvergoeding van ongeveer €200.000,-. Ook Ajax heeft inmiddels de transfer middels een persbericht bevestigd.

Geruchten

[23.19] Ajax heeft tot nu toe nog niet geboden op Luciano Narsingh. Ajax heeft nog geen concreet bod neergelegd maar heeft wel geïnformeerd bij SC Heerenveen. Eerder keurde het technisch hart de transfer goed. Narsingh heeft aangegeven dat het vandaag niet meer mogelijk is om te verkassen naar Ajax. Hij wil graag komende zomer de transfer maken, als het aan hem ligt.

[20.05] Een eventuele transfer Mounir El Hamdaoui naar Fiorentina is definitief afgeketst. Dat heeft het Fiorentina via de officiële kanalen laten weten. Naar verluidt zou Ajax te laat een bankgarantie hebben aangevraagd, dit was technisch niet meer mogelijk. De kans dat de verbannen speler vandaag alsnog vertrekt is gezakt tot een minimaal percentage.

[12.04] Ajax heeft contact opgenomen met SC Heerenveen. Naar verluidt willen de Amsterdammers op het laatste moment Luciano Narsingh overnemen. Zaakwaarnemer Mino Raiola heeft aangegeven dat de buitenspeler niet binnen één dag over een transfer kan beslissen. Ook SC Heerenveen heeft aangegeven dat een transfer onwaarschijnlijk is. Volgens de Friezen moet Ajax voor de speler de hoofdprijs neerleggen, iets wat Raiola niet ziet gebeuren. De vraagprijs zou rond de zes miljoen euro liggen.

Headlines

[23.27] Narsingh: “Te kort dag voor transfer”
[21.19] Transfer El Hamdaoui van de baan
[19.53] Jonk: “Zeer onverstandige keuze van Ouasim”
[14.01] El Hamdaoui definitief niet weg
[12.28] Gazzetta dello Sport: ‘El Hamdaoui naar Fiorentina’
[12.09] Narsingh niet naar Ajax
[11.40] Transfer El Hamdaoui op losse schroeven
[10.54] Heerenveen wil Narsingh niet verkopen
[09.21] Ajax laat Bouy vertrekken naar Juventus
[09.16] Ajax had oogje op Elia
[09.02] Ajax gaat vol voor Narsingh