© Proshots

Lucas Moura, speler van Tottenham Hotspur kijkt alvast vooruit naar het treffen met Ajax. Van onderschatting is geen spraken. Hij wil de finale halen, koste wat het kost.

Tottenham en Ajax staan morgenavond voor het eerst tegenover elkaar in de halve finale van de Champions League, voor beide ploegen is het een historische wedstrijd. ‘The Spurs’ hebben zich goed voorbereid, ze hebben meerdere wedstrijdbeelden van Ajax bekeken: “We hebben de wedstrijd tegen Juventus bekeken. Ajax is een erg goed team met snelle spelers. Ze zijn erg gevaarlijk. Het wordt moeilijk om de wedstrijden te winnen. Maar we hebben ons goed voorbereid, ik denk dat we er klaar voor zijn.” Zo liet hij weten tijdens de persconferentie.

“Het is moeilijk om een favoriet aan te wijzen. We hebben tweemaal negentig minuten om alles te geven, op het veld moet je laten zien wie de favoriet is.” Zegt hij strijdvaardig. Harry Kane en Heung Min-Son missen de heenwedstrijd, hij is blij dat Son er in Amsterdam wel bij is, hij hoopt dat Kane er dan ook weer bij is: “Son is heel erg belangrijk voor ons, net als Kane. Ik ben blij dat Son er in Amsterdam weer bij is. Hopelijk kan Kane dan ook weer meedoen.”