De speler die zich dit seizoen bij FC Twente het meest stormenderhand heeft ontwikkeld, is Luuk de Jong. De 20-jarige spits is uitgegroeid tot een van de sleutelspelers bij de regerende landskampioen en maakte al zijn Oranje-debuut. Op de dag van de cruciale eredivisietopper FC Twente-PSV publiceert De Telegraaf/Telesport in de interviewreeks Exclusief een uitgebreid interview met de beloftevolle aanvaller. De Jong bespreekt daarin onder meer de bijzondere band, die hij heeft met zijn broer, Ajax-voetballer Siem de Jong.

,,Er is in Nederland heel veel aandacht voor Siem en ik als broers, die allebei bij een topclub spelen. Af en toe wordt het wat eentonig, maar aan de andere kant ís het ook wel iets bijzonders. Onze band is heel hecht. Siem is niet alleen mijn broer, maar ook mijn beste vriend. We gunnen elkaar alles. Ik ga nog steeds regelmatig naar Amsterdam en dan is het altijd gezellig. Het is een droom van ons om ooit samen in één elftal te spelen en de ultieme droom is om samen in Oranje voetballen. Met mijn broer heb ik ook een geweldige chemie in het veld. Het is lekker voetballen met Siem in mijn rug.”