Het lijkt misschien nog ver weg, maar maandag start al de verkoop voor passe-partouts voor de Europese duels die Ajax deze zomer gaat spelen. Tot en met 18 juni betaal je slechts €27 voor de eerste thee Europese thuisduels.

Verkoopschema

Er kunnen maximaal 4 passe-partouts per seizoenkaart gekocht worden, met uitzondering van de F-Side. Daar geldt dat je slechts één passe-partout kunt kopen met je seizoenkaart. Zoals gezegd start komende maandag (4 juni) de verkoop voor seizoenkaarthouders. Twee dagen later is iedereen met een Ajax Life kaart aan de beurt, weer een dag later iedereen met een Club Card en nog een dag later start de vrije verkoop.

Je kunt natuurlijk ook de loting op 19 juni afwachten, maar Ajax waarschuwt alvast dat tickets daarna wel iets duurder zullen zijn. Passe-partouts zijn dan te koop vanaf €30.

De weg naar de Champions League

Ajax neemt het als eerste op tegen PAOK of Sturm Graz. Ajax1.nl zocht voor je uit hoe de weg naar de Champions League er verder uit ziet.

Update 6 juni

In de eerste 2 dagen zijn er al meer dan 10.000 passe-partouts verkocht. Daarom zijn Zuid 2 en Noord 2 nu ook in de verkoop.

Update 8 juni

De verkoop van passe-partouts loopt lekker door. Ajax maakte vrijdag bekend dat er inmiddels ruim 20.000 passe-partouts zijn verkocht. Omdat de eerste ring Oost als eerste in de verkoop ging, zijn sommige vakken daar zelfs al uitverkocht. Maar ook op bijvoorbeeld Zuid 2, dat woensdag in de verkoop ging, gaat het hard. Wil je bijvoorbeeld op vak 427 of 428 zitten? Dan zul je flink wat trappen moeten lopen, want lager dan rij 17 zijn er nauwelijks nog kaarten beschikbaar.