Ajax won woensdag met 2-0 van Sturm Graz. De Amsterdammers domineerden de wedstrijd en scoorden ‘slechts’ twee keer. En dat is iets waar ook Noussair Mazraoui na afloop van baalde.

“Ik had wel een goal extra verwacht van ons. Het was gewoon lekker geweest als we er nog één meer hadden gemaakt. Dan hoef je daar maar één keer te scoren en moeten zij er vijf gaan maken, bijvoorbeeld. Dat is bijna onmogelijk. Nu is het nog steeds een wedstrijd”, zegt hij in gesprek met AT5.

Mazraoui startte als rechtsback en speelde een zeer sterke wedstrijd. Al blijft hij er zelf bescheiden over. “Dit was mijn eerste échte wedstrijd met druk, spanning en een wedstrijd waar alles bij komt kijken. Voor mij gevoel speelde ik wel oké. Ik denk dat ik nog wel meer kan laten zien. Ik moet aan de trainer laten zien dat ik er sta wanneer ik er moet staan. En dat heb ik tegen Sturm Graz wel gedaan, denk ik. We hebben ze van te voren misschien wat overschat. En dat is een slecht woord eigenlijk, maar ik had wel meer van ze verwacht. Vooral fysiek. We speelden heel geconcentreerd en gedisciplineerd, dus ik denk dat het ook aan ons lag.”