Mees de Wit heeft een 3-jarig contract getekend bij Sporting Portugal, zo maakt de club bekend.

De middenvelder raakte bij Ajax uit de gratie omdat hij vorig seizoen al te veel bezig zou zijn met de zoektocht naar een nieuwe club. Die nieuwe club wordt nu dus Sporting.

“Ik ben erg blij om hier te zijn. Het is een geweldige club, waar meerdere grote spelers zijn gevormd. Bovendien staat er een goed team. Ik heb veel verwachtingen en ik hoop dat ik veel succes ga hebben in Portugal’, aldus De Wit op de site van Sporting Portugal.

Bij Sporting Portugal zal De Wit in het O23-team gaan spelen. ‘Het Jong Ajax’ van Sporting Portugal dus. Hij vertelt over zijn sterke eigenschappen. ‘Ik ben sterk in de één-tegen-één-duels en ik wil zoveel mogelijk scoren voor Sporting Portugal.’ Hij sluit aan bij het beloftenelftal van Sporting.

Ajax1.nl lanceert nieuwe app!