De seizoensontknoping in de Eredivisie is weer ontzettend spannend. Na het puntverlies van PSV tegen Vitesse, heeft Ajax de koppositie overgenomen. Weliswaar op doelsaldo, dus het blijft de komende weken nog even spannend wie er daadwerkelijk met de schaal vandoor gaat. En wat te denken van het vervolg van de Champions League-toernooi en de bekerfinale die nog op het programma staan? Kortom, daar wil je goed voor gaan zitten als je geen tickets hebt weten te bemachtigen. Een mooi moment dus om een nieuwe TV te kopen. Met deze televisies zit je goed voor de seizoensontknoping.

Met de Samsung QLED 8K kijk je voetbal in de hoogste resolutie. Je beleeft de wedstrijd alsof je zelf op het veld staat of op de tribune zit. Met een formaat van 65 inch is deze televisie ook zeer geschikt om in een grotere woonkamer je eigen mini-stadion te creëren.

Toch liever een 55 inch tv? Dan is de Samsung Q85 misschien wat voor jou. Dit is dé tv met een Ultra Viewing Angle. Ga je met al je vrienden kijken? Dat is met deze tv geen probleem, want vanuit iedere hoek ziet iedereen het perfecte beeld. Bovendien heeft deze tv een fraai design: te bedienen met één afstandsbediening, een onzichtbare kabel en hij hangt perfect aan de muur. Ook de Samsung Q90 is een aanrader met z’n fantastische beeldkwaliteit en alles erop en eraan.

Koop jij tussen 15 april en 5 mei je televisie bij EP? Dan heeft Samsung ook nog een mooie actie: je maakt dan namelijk kans om je aankoopbedrag terug te verdienen. Daarnaast is er bij enkele modellen nog een mooie extra: zo ontvang je bij sommige modellen 2 kaartjes voor de Grand Prix van Oostenrijk of krijgen je 10 vouchers voor het huren van films via Rakuten TV.