Naci Ünüvar werd geboren op 13 juli 2003 in Zaandam en stroomde in het seizoen 2011/2012 in in de jeugdopleiding van Ajax. Hij begon met voetballen bij OFC en speelt als aanvallende middenvelder. Al op zijn vijfde werd hij gescout door Ajax, waarna hij elke maand een keer mee mocht trainen op de club en er steeds weer spelers afvielen. Naci kwam echter alle rondes door en werd aangenomen in de jeugdopleiding.

In het seizoen 2018/2019 maakt Naci Ünüvar vooral zijn minuten in Ajax O17 en Ajax O19. Hij maakte ook al minuten namens Ajax O19 in de Youth League. Hij werd zelfs voor heel even de jongste doelpuntenmaker uit de geschiedenis van het toernooi. Al jaren wordt hij gezien als één van de grootste talenten uit de jeugdopleiding van Ajax. Ook op social media en in Turkije is hij populair, vanwege de Turkse roots van zijn familie. Door al die aandacht laat Ünüvar zich niet gek maken, hij heeft zijn doelen in ieder geval scherp: hij wil op zijn zeventiende debuteren in Ajax 1. Voor dit seizoen is zijn doel om basisspeler te worden van Ajax O19.

Ünüvar is niet alleen populair vanwege zijn geweldige voetbalkwaliteiten, hij is ook een fanatieke supporter van Ajax. Zo is hij geregeld aanwezig als er een corteo is, of staat hij op de F-Side. Zo pakte hij tijdens het duel met AEK zelfs de microfoon op de F-Side.

In december 2019 maakte Ünüvar zijn debuut in Jong Ajax. In de uitwedstrijd bij Cambuur mocht hij invallen voor Brian Brobbey. Een week later maakte hij tegen TOP Oss zijn eerste goal in het betaald voetbal. Een paar weken later mocht hij voor het eerst met Ajax 1 mee op trainingskamp. In het oefenduel met KAS Eupen maakte hij met rugnummer 37 zijn officieuze debuut in het eerste elftal.

Lees hier al het nieuws over Naci Ünüvar