David Neres is niet bezig met een vertrek bij Ajax. De aanvaller wilt zich in Amsterdam verder door gaan ontwikkelen. Eerder deze zomer vertrok Justin Kluivert wel bij Ajax. “Justin is een goede speler, nog heel jong. Ik weet dat hij dit jaar veel beter kan worden. Het is voor ons wel een groot verlies, maar we hebben ook veel andere goede spelers. We gaan hem missen, maar het is niet anders. We waren goede vrienden en we hielpen elkaar veel op het veld. Maar het is zijn eigen keuze. Hij beslist dat zelf”, zegt Neres in gesprek met AT5.

Eerder dit jaar was er belangstelling vanuit Duitsland voor de Braziliaan. “Er was niks concreet. Het waren alleen maar geruchten”, vervolgt de Braziliaan, die ook totaal niet bezig is met een vertrek.

“Ik wil me hier bij Ajax nog door ontwikkelen”, vervolgt hij. “Het liefst met het winnen van een titel. Ik denk niet aan een vertrek nu. Ik werk hard en wil sowieso een prijs winnen. We moeten in alle competities goed gaan spelen en minimaal een prijs gaan pakken dit seizoen.”