Ché Nunnely keert vrijdagavond terug in Amsterdam. De oud-jeugdspeler van Ajax ziet een droom werkelijkheid worden, al is het wel in een ander shirt: spelen in de Johan Cruijff ArenA. “Het is natuurlijk een droom als je bij Ajax speelt om in de Johan Cruijff ArenA te spelen. Het is mooi om terug te keren en iedereen weer terug te zien, dus het wordt een leuke wedstrijd”, laat de snelle aanvaller weten aan het clubkanaal van Willem II.

Noa Lang maakte afgelopen weekend een hattrick bij zijn basisdebuut in de Eredivisie. Nunnely geniet van zijn oude teamgenoot. “We zijn al van kleins af aan heel goede vrienden. We hebben altijd bij elkaar in het team gespeeld. Los van het voetbal zijn we ook vaak samen en hebben we vaak contact. Dus het is leuk om hem ook weer te zien en om te zien dat het goed met hem gaat.”

Met de Willem II’er zelf gaat het ook goed. In de laatste drie wedstrijden scoorde hij drie keer en gaf hij drie assists. “Ja ik mag niet klagen, het gaat goed. Eindelijk rendement. Als je scoort, voel je je lekkerder. Ik kom nu vaker in die positie en gelukkig gaan ze erin, dus ik hoop dat ik het kan vasthouden.”