Er is weer een nieuwe club die interesse toont in Nicolas Tagliafico. Volgens het Algemeen Dagblad en L’Équipe hengelt het Franse Olympique Lyon nadrukkelijk naar de diensten van Tagliafico. De Argentijn lijkt de overstap naar Frankrijk ook wel te zien zitten.

De club van oud-Ajax trainer Peter Bosz ziet in Tagliafico een goede optie voor de linksback positie. In eerste instantie wilde Lyon Feyenoord-speler Tyrell Malacia inlijven, maar de Nederlander lijkt naar Manchester United te vertrekken. Hierdoor schakelen de Fransen door naar Tagliafico.

Het afgelopen seizoen was Tagliafico vooral bankzitter bij Ajax, waardoor de Argentijn mag vertrekken uit Amsterdam. Afgelopen winter zag de linksback een transfer naar FC Barcelona afketsen, maar Ajax heeft toegezegd dat Tagliafico deze zomer een transfer mag maken. Waarschijnlijk gaat de verdediger dus verhuizen naar Frankrijk. Toch zijn er ook nog andere clubs in de markt voor Tagliafico. Onder andere Brighton en Napoli willen de linksback ook toevoegen aan hun selectie.