© Proshots

André Onana wil zich de komende tijd focussen op de titelstrijd en niet op zijn contractverlenging. De doelman laat wel doorschemeren dat zijn toekomst in handen van de club ligt. “De situatie is dat het erg goed gaat. Maar het is nu niet belangrijk. Het belangrijkste is dat we ons richten op de titelstrijd. Als ik moet vertrekken, dan vertrek ik. Als ik moet blijven, dan blijf ik. Maar het is niet aan mij, het gaat erom wat de club wil”, laat de Kameroener weten aan de NOS.

“Het is mooi om te horen dat andere clubs mij nauwlettend in de gaten houden, maar ik ben erg blij in Amsterdam”, vervolgt hij. “Ik weet welke clubs mij willen, maar ik kan het niet zeggen welke en ik wil er echt niet over praten. Of het mij afleidt, nee dat doet het niet.”

Onana spreekt tot slot over een moeilijke wedstrijd tegen AZ. “We weten dat AZ een goed team heeft. We zijn blij dat we hebben gewonnen. Bij die tegengoal was er miscommunicatie tussen Sánchez en mij. Daar moeten we van leren, maar we moeten ook vooruitkijken. We moeten ons richten op de volgende wedstrijd en daar met een goed gevoel instappen.”