André Onana was niet echt onder de indruk van Feyenoord. Ajax won in de Klassieker met 2-0 van de Rotterdammers, die op één grote kans na niet veel te zeggen hadden in de ArenA. “We wisten van te voren al wel dat ze zo zouden kunnen gaan spelen. Dat doen ze vaker. Ik was niet echt onder de indruk van Feyenoord. Vooral tegen Ajax spelen ze zonder druk. Ik had het eigenlijk wel verwacht op deze manier. Maar het was geen gemakkelijke wedstrijd. We moeten altijd gefocust blijven. We willen altijd blijven voetballen, maar je moet wel uitkijken. Ik ben blij want het ging goed vandaag”, zegt Onana tegen AT5.

“We zijn blij nu. Het is een goed resultaat, maar nu moeten we door naar de volgende wedstrijd. Ik ben ook erg blij met de supporters. Het is mooi. Ik hou ervan. Ik ben trots op het team, maar nu willen we meer”, vervolgt de doelman uit Kameroen.

Vlak voor rust kreeg Feyenoord de grootste kans van de eerste helft, maar Onana bracht knap redding. “Ja, het was een belangrijke save. Dat is mijn taak. Ik ben blij met die redding. Ik ben blij dat we de nul hebben gehouden. Er kwam een voorzet en Berghuis kopte de bal toen op doel en ik pakte ‘m. Ik wachtte en reageerde. Ik denk dat het inderdaad een belangrijke redding was. Het bleef toen 0-0.”