© Proshots

André Onana blikt terug op het bereiken van de halve finale van de Europa League. Veel tijd om na te genieten heeft Ajax niet, want komende zondag spelen de Amsterdammers alweer de volgende wedstrijd tegen PSV. Vanochtend stond de doelman met een heerlijk gevoel op: “Na zo’n avond is het echt wel lekker wakker worden hoor. Yes! Als een kind zo blij.”

“Ondanks dat iedereen moe was, hing er echt een goed sfeertje tijdens de busreis”, vervolgt hij zijn verhaal op Ajax.nl. “Een beetje napraten, kaartspelletjes spelen en muziek luisteren. Iedereen voelde zich hartstikke goed. Ik woon vlakbij, dus ik ben na de training niet lang onderweg gelukkig. Misschien dat ik vanavond nog even bij Bertrand (Traoré, red.) langs ga om een hapje te eten. Daarna naar huis, want ik wil vroeg mijn bed in vanavond.”

En die rust heeft Ajax nodig, want zondag staat de topper tegen PSV voor de deur. “Morgen gaan we weer volop aan het werk. Zondag spelen we uit tegen PSV en daar willen we het natuurlijk ook laten zien. We willen alles winnen. Makkelijk zal het niet worden, maar we gaan winnen. 0-3 lijkt me wel mooi.”