Veel Ajax spelers staan volop in de belangstelling na een geweldig seizoen. Ook Donny van de Beek kan rekenen op veel interesse. Een journalist van De Telegraaf laat aan TalkSPORT zelfs weten dat de middenvelder open zou staan voor een transfer naar de Premier League.

“Van de Beek heeft zijn ogen gericht op de Premier League. Hij is een speler die daar prima zou passen doordat hij op meerdere posities uit de voeten kan en uit de jeugd komt van Ajax. Hij wil een transfer naar United of de Spurs. Mochten zij zich gaan melden dan zou dit perfect in zijn straatje passen”, laat Marcel van der Kraan weten aan het Engelse medium.

AS Roma

Eerder dit weekend kwam in de Italiaanse media al naar buiten dat AS Roma interesse zou hebben in Van de Beek. De Ajacied zou één van de ‘droom-aankopen’ zijn deze zomer, volgens La Repubblica. De middenvelder zou meer dan 50 miljoen euro gaan kosten. Ajax heeft niet zo’n goede verstandshouding meer met de Romeinen na de vreemde onderhandelingen van afgelopen zomer met Hakim Ziyech. Recent werd een bod op Ten Hag direct keihard afgewezen door de Amsterdammers.

 

Dolberg: “Ik moet beter gaan presteren volgend seizoen”