© Proshots

Ajax-talenten worden vaak in verband gebracht met Europese topclubs. Sportpark de Toekomst is nou eenmaal een goede kweekvijver voor voetbaltalent, zo is wel gebleken. Ook afgelopen week werden er in de Engelse media weer talenten aan topclubs gelinkt. Dit keer werden Daishawn Redan en Naci Unuvar door de Engelse media in verband gebracht met een mogelijke overgang naar Manchester United. Ook Noa Lang werd het afgelopen halfjaar in de Engelse media gelinkt aan enkele Engelse topclubs. De 17-jarige middenvelder ontkent tegenover Ajax Inside die geruchten.

“Er is absoluut geen sprake van een overstap, waar dan ook naar toe”, begint het talent, die in 2013 de jeugdopleiding van Feyenoord verruilde voor die van Ajax. Die overstap maakte hij destijds vanwege zijn Ajax-hart, maar ook om zijn dromen te kunnen verwezenlijken.

“Als kleine jongen droomde ik over Ajax en de Amsterdam ArenA. Laten we proberen die droom waar te maken…”, besluit Lang, die nog geen duidelijkheid kan geven over een mogelijk contract.