Afgelopen week berichtte Spaanse media al dat FC Barcelona Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong tot topprioriteit heeft gemaakt en een bod wil gaan doen van 130 miljoen euro. Er zijn echter meer kapers op de kust. Na Manchester City wil ook Paris Saint-Germain zich in de strijd om het gewilde duo gaan mengen.

Volgens Mundo Deportivo hebben ook de kapitaalkrachtige Parijzenaren de twee talentvolle Ajacieden bovenaan hun lijstje gezet. Ajax zou al op de hoogte te zijn van de interesse van PSG, dat momenteel een mega-bod voorbereid. Aangezien Manchester City volgens SPORT al een bod van 80 miljoen op Frenkie de Jong wil doen, zou dit bedrag de 130 miljoen van Barcelona ruimschoots kunnen gaan overtreffen.

Barcelona lijkt echter nog altijd de beste papieren te hebben voor de Oranje-internationals. De Ligt en De Jong zelf zouden namelijk beiden een voorkeur voor een overgang naar Camp Nou hebben. Mogelijk slaat Barca in januari al toe, zodat de twee nog een half jaar in Amsterdam kunnen blijven spelen. Ajax wil namelijk onder geen beding meewerken aan een  winters vertrek van een dragende speler, aldus Mundo Deportivo.

De Ligt moet mooiste club kiezen tussen Barcelona en City: “Ajax!”