REDACTIE

Redactie

Ajax1.nl is onderdeel van Tekona vof. De redactie van Ajax1.nl gebruikt meerdere binnen en buitenlandse bronnen om tot dagelijkse nieuwsvoorziening van de website te komen. Kranten, tijdschriften, televisieprogramma’s, radioprogramma’s, diverse online media en AFC Ajax zelf  maken onderdeel uit van deze nieuwsvoorziening.

De redactie van Ajax1.nl bestaat uit meerdere redacteuren die onder leiding van twee hoofdredacteuren invulling geven aan de website. Meer informatie over de redactieleden vind je via hun social media profielen:

Hoofdredactie:
Jordi Baas & Jessica Westdijk

Adverteren

Prijzen voor adverteren op Ajax1.nl zijn op aanvraag verkrijgbaar via info@ajax1.nl.

Tips

De redactie van Ajax1.nl stelt bijdragen van bezoekers zeer op prijs; Ajax nieuws, opinies, columns, specials, statistieken, foto’s (gefotoshopt),  wallpapers en jouw mening ontvangen wij graag!

Je kunt de redactie van Ajax1.nl op de hoogte stellen van Ajax nieuws via tip@ajax1.nl. Geef in je bericht duidelijk aan wat het nieuws is en wat de bron is. Een ingezonden nieuwsbericht garandeert niet altijd plaatsing op de website. De redactie behoudt zich voor je inzending op onderdelen te wijzigen. Je kunt na inzending geen aanspraak maken op naamsvermelding of financiële vergoeding of een enige andere vorm van compensatie. Vermeld in de e-mail je naam en contactgegevens. Als je anoniem wil blijven, garandeert Ajax1.nl ten allen tijden je anonimiteit.

Vacatures

Ajax1.nl.nl is altijd op zoek naar versterking van de redactie. Wil je meer weten over openstaande functies, kijk dan bij Vacatures voor de mogelijkheden. Kom je tijdens het lezen van een artikel een grammaticale of inhoudelijke fout tegen, meld dit dan aan de redactie van Ajax1.nl via redactie@ajax1.nl. Indien nodig wordt er actie ondernomen op je e-mail. Wil je een vraag stellen aan Ajax1.nl, gebruik dan het contactformulier op deze website.