Marc Overmars wordt de afgelopen tijd gelinkt aan een overgang naar Arsenal, die in de directeur spelersbeleid van Ajax een toekomstige technisch directeur zien. Marcel van der Kraan denkt dat er wat speelt.

Afgelopen week werd er in de Engelse media opnieuw over Overmars gesproken. “Ik heb hem daar afgelopen week mee geconfronteerd”, zegt de journalist van De Telegraaf bij Natafelen. “Hij zegt: ik ben niet benaderd. Daar wilde hij het bij laten. Ik heb het gevoel dat er veel meer speelt, maar zolang hij het ontkent..”

Volgens Van der Kraan is er bij Arsenal wel degelijk belangstelling voor Overmars. “Bij Arsenal zijn er mensen die hem heel graag binnen willen halen, maar nog niet iedereen. Er is een hele discussie gaande. Het is een heel ingewikkelde club op dit moment met Spaanse mensen die het technisch voor het zeggen hebben, maar wel een technisch directeur willen die goed is aankopen en verkopen.”

“Ik heb reden om aan te nemen dat hij wel in contact is met de club. Hij ontkent het. We zullen zien hoe het in de zomer gaat verlopen”, aldus Van der Kraan.