Ajax rekende zondagmiddag met 0-4 af van Vitesse, maar hoe deden onze tegenstanders in de Champions League het dit weekend?

Bayern München

Ook Bayern München had een eenvoudig weekend. Het had een uitwedstrijd bij Stuttgart op het programma staan. Vorig seizoen keerde Stuttgart na 1 seizoen afwezigheid terug in de Bundesliga en werd het knap zevende. Tegen Rekordmeister Bayern had het zaterdag echter weinig in te brengen: het werd met 0-3 verslagen door goals van Goretzka, Müller en Lewandowski. Bekijk hieronder de samenvatting.

 

Benfica

Benfica had ook geen al te moeilijke dag. Er stond een uitwedstrijd tegen promovendus C.D. Nacional op het programma. Die werd met 0-4 gewonnen dankzij goals van Seferovic, Salvio, Grimaldo en Rafa Silva. Bekijk hieronder de samenvatting.

AEK Athene

Tot slot won ook AEK Athene, al was dat met wat meer moeite dan de andere tegenstanders. AEK Athene won met 0-1 uit bij Asteras Tripolis. De enige goal kwam bovendien ook nog eens uit een penalty, die gescoord werd door Mantalos. Bekijk hieronder de samenvatting.