Jaymillio Pinas zette vrijdagmiddag zijn handtekening onder een drie jarige verbintenis bij Ajax. De 16-jarige spits speelt sinds de zomer in Amsterdam en had daarom niet verwacht dat hij nu al een contract zou krijgen. “Het is heel fijn om een contract te mogen tekenen. Het is snel gegaan allemaal en ik heb me goed ontwikkeld dit seizoen. Ik speel hier sinds de zomer en had niet verwacht dat ik nu al een contract zou krijgen”, laat hij weten aan Ajax TV.

“Ik was heel erg blij en mijn moeder ook. Vanaf kleins af aan wil ik hier al spelen. Dit is echt een droomclub van mij. Daarom is het heel erg mooi om hier een contract te krijgen. Ik hoop volgend jaar een vaste waarde te worden in Ajax O17 en daarnaast hoop ik dat de mensen langs het veld van me kunnen genieten”, vervolgt Pinas.

Said Ouaali is blij met het vastleggen van de spits. “Jaymillio is hier pas net, maar heeft zich erg goed ontwikkeld. Hij is een centrumspits die eventueel ook op de flanken uit de voeten kan. Hij heeft diepgang, snelheid, een individuele actie en nog belangrijker scorend vermogen.”