Ricardo staat in de belangstelling van Paris Saint-Germain. Ten minste, dat meldt het Franse medium Le Parisien. De rijke club zou in de laatste weken van de transfermarkt nog een paar spelers willen halen. Omdat Gregory van der Wiel niet naar behoren presteert in de Ligue 1 moet Van Rhijn hem als het ware opvolgen.

Het is enigszins opmerkelijk dat PSG interesse heeft in de rechtsback van Ajax. Van Rhijn steekt niet in een geweldige vorm en viel aanvankelijk ook af in de selectie voor het Nederlands elftal. Toch wil trainer Laurent Blanc de geboren Leidenaar halen. Blanc is niet onder de indruk van de huidige rechtsback, Christophe Jallet. Naast Van Rhijn is ook Bacary Sagna van Arsenal een optie.

Update, 23 augustus:
Ricardo van Rhijn blijft lekker op zijn plek bij Ajax. AT5 sprak de rechtsback van Ajax en die deed de interesse van het Franse Paris Saint-Germain af als ‘een goeie grap’. Daarmee lijkt de huidige Franse kampioen haar pijlen dus op een andere verdediger te moeten richten. Van Rhijn is vrijdag weer inzetbaar voor Ajax in het competitieduel tegen SC Heerenveen. De international was tegen Feyenoord geschorst na een rode kaart tegen AZ.