Mounir El Hamdaoui hoeft niet meer op speelminuten te rekenen bij Ajax. Vorige maand kreeg de Marokkaanse aanvaller een brief waarin stond geschreven dat de spits zich bij Jong Ajax mag gaan melden. PSV leek in eerste instantie geen belangstelling te hebben voor El Hamdaoui, maar volgens VI zouden de Eindhovenaren de Marokkaan toch uit zijn lijden willen verlossen.

Tot op heden is het enkel en alleen gebleven bij een toenadering van de Eindhovense club richting Mounir El Hamdaoui. PSV heeft te kennen gegeven dat zij hem als optie zien, en dat hij voor alle zekerheid nog even moet wachten met een buitenlands avontuur. Meerdere leden van het technisch kader van PSV zouden contact hebben gehad met El Hamdaoui.

El Hamdaoui kwam in de zomer van 2010 voor circa vijf miljoen euro over van AZ. Ajax wil naar verluidt tussen de drie en vier miljoen euro hebben voor de Marokkaan die nog een contract heeft tot medio 2014. PSV heeft al eerder laten doorschemeren de financiele mogelijkheden te hebben om de nummer 19 van Ajax aan te trekken.

Foto: afdb.nl – Oscar