Bij Real Madrid loopt het nog altijd niet als men in de Spaanse hoofdstad verwacht, dus wil men komende winter op zoek naar versterkingen. Hierbij zijn de Madrilenen uitgekomen bij Hakim Ziyech, die zich de afgelopen maanden in de kijker heeft gespeeld, zo meldt Sport.

De Spaanse sportkrant schrijft dat Real rond de Champions League-wedstrijd tegen Valencia la de eerste contacten met Ajax zou hebben gelegd en denkt dat de buitenspeler annex aanvallende middenvelder voor een bedrag van tussen de vijftig en de zestig miljoen euro op te halen moet zijn. De kans dat Ajax wil meewerken aan een winters vertrek van Ziyech lijkt echter klein. De Marokkaans international tekende in augustus nog een verbeterd contract, dat hem de bestbetaalde speler van de Eredivisie maakte.

Ook Donny van de Beek is volgens Sport nog altijd nadrukkelijk in beeld in Madrid. De middenvelder werd bijna de hele zomer in verband gebracht met een overgang naar Real maar het kwam niet tot een transfer. Van de Beek zou voor een bedrag van 112 miljoen in januari op te halen moeten zijn, zo denkt men in Spanje.