Terwijl de 3-0 nederlaag van Ajax tegen PSV nog na dreunt, gaat de geruchtenstroom rond Frenkie de Jong op volle toeren door. Volgens De Telegraaf heeft Real Madrid een krankzinnig bedrag over voor de Ajacied.

Het ochtendblad schrijft dat De Jong in Madrid op termijn wordt gezien als opvolger van Luka Modric. Hierom wil de Champions League-winnaar van afgelopen seizoen concurrent Barcelona aftroeven, door maar liefts 80 miljoen euro te betalen voor de 21-jarige middenvelder, die drie jaar geleden voor 300.000 euro naar Amsterdam werd gehaald. De Telegraaf betwijfelt echter of dit genoeg gaat zijn. ‘Want in de krankzinnige jacht op De Jong lijkt geld geen enkele rol meer te spelen’.

Real Madrid is de volgende naam die kan worden toegevoegd aan het rijtje met Paris Saint-Germain, Manchester City, Bayern München, Tottenham Hotspur en Barcelona en ook Manchester United zou zich nu officieel gemeld hebben bij zaakwaarnemer Ali Dursun. Die wil dit echter bevestigen nog ontkennen. “Dat moet je aan Marc Overmars vragen, want ik stuur alle clubs die zich bij me melden naar hem door.”

De Jong: “Moeten nu nederig zijn”