Jaïro Riedewald en Ricardo Kishna hebben woensdagavond een benefietsduel gespeeld tussen de Suriprofs en Jong Ajax. De Suriprofs wonnen met 1-2, Kishna scoorde de eerste treffer voor het gelegenheidsteam.

“Het is altijd fijn om te winnen, maar zeker wanneer je ook zelf hebt gescoord. Dat voelt extra lekker. En er was echt voldoende Surinaams temperament op en rond het veld vanavond”, meldt Kishna tegenover Ajax.nl.

Ook Riedewald spreekt van een mooie avond: “Het was een heel mooie avond met een perfecte Surinaamse sfeer. Het voelde echt als thuiskomen. In zo’n wedstrijd merk je dat je bij de Suriprofs speelt. Dit is een mooie afsluiting van het seizoen en bijzonder om mee te maken,” vervolgt de jonge verdediger. “Deze ervaring steek ik in mijn zak en neem ik de rest van mijn carrière mee.”

“In de kleedkamer en op het veld namen Seedorf en Davids het woord. Daar luister je dan wel goed naar. Wat zij zeggen probeer je echt mee te nemen. Edgar en Clarence vertelden ons dankbaar te zijn voor de talenten die we hebben en dat we daar het maximale uit moeten halen. Maar voor vanavond gaven ze ons vooral de opdracht te genieten en er een feest van te maken”, aldus Kishna. Ajax nieuws Ajax1.nl