Geoffrey Castillion staat in de belangstelling van RKC Waalwijk. De onlangs gepromoveerde club zou de spits van Ajax op huurbasis willen overnemen voor één seizoen.

Dat er volgend seizoen een aanvaller op huurbasis van Ajax naar de Waalwijkers zal gaan is een zekerheidje. Bij de transfer van Derk Boerrigter, die onlangs de overstap maakte naar de Amsterdammers, hebben de clubs namelijk afgesproken dat RKC Waalwijk komend seizoen op huurbasis de beschikking krijgt over een aanvaller uit de gelederen van Ajax, zo weet het Algemeen Dagblad te melden.

Het is nog niet zeker welke aanvaller van Ajax de overstap maakt naar Waalwijk. De clubs hebben inmiddels al wel een gesprek achter de rug over een tijdelijke overgang van Castillion. De twintigjarige spits begint de voorbereiding op het nieuwe seizoen echter sowieso bij Ajax. Toch lijkt een verhuur van de speler niet direct uitgesloten. Castillion maakte afgelopen seizoen in de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag (3-2 verlies) zijn debuut in het eerste elftal van Ajax. Toch is er enige kritiek op de jongeling. Zo heeft Frank de Boer meerdere malen te kennen gegeven dat de instelling van de pupil moet veranderen wil hij toekomst hebben bij Ajax. Daarom lijkt een verandering van de omgeving wel even goed voor Castillion.