Antony lijkt Ajax deze zomer te willen verlaten. Volgens transferexpert Fabrizio Romano heeft de Braziliaan Ajax gevraagd om te luisteren naar aanbiedingen van andere clubs. Dit meldt de journalist op Twitter. Op dit moment is Manchester United de belangrijkste gegadigde voor Antony. Er ligt echter nog wel een groot gat tussen het bod van United en de vraagprijs van Ajax.

Ajax wil Antony alleen verkopen tegen een enorm transferbedrag. Naar verluidt willen de Amsterdammers tussen de 70 en 80 miljoen euro zien voor de aanvaller. Manchester United lijkt echter slechts 40 miljoen euro te gaan bieden. Dit bod lijkt bij voorbaat dus al kansloos. Zeker, aangezien Antony nog een contract heeft tot 2025. Ajax staat dus sterk in hun onderhandelingspositie.

Het management van de Braziliaan hoopt echter dat Ajax tóch luistert naar de aanbiedingen van Manchester United. Antony zou zelf graag de overstap naar Engeland willen maken. Hier wordt hij weer herenigd met Erik ten Hag. Onder Ten Hag kende Antony een glansrijke periode bij Ajax, waar hij een van de smaakmakers van de Eredivisie werd.