Tobias Sana had zich internationaal op de kaart kunnen zetten door een grote kans in het duel tegen Manchester City succesvol af te ronden. Hij kwam één op één met doelman Hart, maar kon de keeper niet voorbij spelen. “Ik ben het niet gewend om vanaf rechts te spelen. Ik had moeten stiften natuurlijk. Dan was de avond compleet geweest,” meldt Sana tegenover NUsport. Ondanks deze situatie is Sana vooral gigantisch blij dat ze drie punten hebben gepakt tegen de kampioen van Engeland.

Niklas Moisander wist zelfs niet hoe hij moest juichen toen hij scoorde. Hij maakte woensdagavond zijn tweede goal voor Ajax in het kampioenenbal. “Eerst scoor ik tegen Real, nu tegen City: ongelofelijk,” aldus de verdediger tegenover NUsport. “Ik wist niet hoe ik moest juichen, zo onverwacht kwam die goal. Ik dacht: ik kan niet zo juichen als de vorige keer.”

Volgens Moisander heeft Manchester City Ajax verkeerd ingeschat. “Ik denk dat ze onze wedstrijd tegen Real hebben gezien. Toen ging het niet zo goed. Je zag dat ze na de 1-0 gas terugnamen. Voor ons is dit ook het bewijs dat we altijd het Ajax-spelletje moeten spelen. Dan zijn we op ons best.”