© Proshots

Davinson Sánchez scoorde woensdagavond met een prachtige omhaal de belangrijke 2-1 voor Ajax. De Colombiaan kijkt met Ajax TV terug op zijn bijzondere doelpunt. “Het altijd mooi je zoiets voor te stellen en het dan uit te voeren op het moment dat je daarvoor de kans krijgt. Ik heb andere kansen gekregen om te scoren en toen lukte het niet. Met wat geluk en dank aan God ging deze er wel in, en op een hele mooie manier!”

“Maar het belangrijkste is dat het team heeft gewonnen en dat we drie punten binnen hebben zodat we tot het einde van de competitie kunnen mee strijden”, vervolgt hij. “We hebben ons doel vandaag bereikt: dat was winnen en de drie punten.”

De Ajacied van de wedstrijd lijkt nog wel even na te genieten van zijn doelpunt, maar veel tijd wil hij niet daaraan schenken. “Nee, ik heb nog nooit zo gescoord. Alleen op de training! Het is altijd goed om even te genieten, maar het is goed om je te focussen op wat komt. We krijgen nu eerst een uitwedstrijd, een lastige, en die willen we winnen om dichtbij te blijven en de druk op de koploper op te voeren.”