Lasse Schöne had gemengde gevoelens na afloop van het Europa League-duel met Legia Warschau (0-0). Ajax maakte namelijk een doelpunt via Davy Klaassen, maar deze werd niet gezien door de arbitrage. De middenvelder voelde dat er een overwinning in zat, zo laat hij weten aan Fox Sports. Toch erkent Schöne ook dat 0-0 geen slecht resultaat is.

“We hebben nog genoeg kansen gehad om de overwinning mee naar Amsterdam te nemen. En we maakten een doelpunt, die werd alleen niet gezien”, baalde de middenvelder, die wel moest erkennen dat hij in eerste instantie ook twijfelde of de bal over de lijn was. “Maar het is wel jammer. Uiteindelijk hebben we kansen genoeg gehad om er alsnog eentje te maken.”

De Deen leek zelf ook niet in zijn spel te komen en erkende dat ook voor de camera’s. “Het is wel een wat hoger niveau. We wisten dat dit team op de counter speelde en de duels opzocht. Maar als we iets scherper waren geweest, hadden we gewonnen. In de tweede helft zetten zij wat hoger druk. Eigenlijk hadden we door moeten gaan zoals voor rust. En het veld hielp ook niet mee, maar we hadden het wel beter moeten doen. Maar 0-0 is geen slecht resultaat”, blikt de Deen vooruit op de return in Amsterdam.