De nederlaag van vorige week tegen PSV bleef wel even hangen bij Lasse Schöne, zo laat hij weten aan AT5. De Deen is blij met de overwinning op Fortuna Sittard. “Vorige week was een wedstrijd om snel te vergeten. Toch bleef die nog wel even hangen bij iedereen. Je moet wel proberen dat soort wedstrijden snel te vergeten, maar het kwam wel hard aan. Gelukkig hadden we woensdag weer een wedstrijd, dus dat maakte het iets makkelijker.”

“Complimenten aan Fortuna”

De middenvelder is lovend over het spel en het veld van Fortuna Sittard. “We kwamen moeilijk tot uitgespeelde kansen. We waren iets te slordig in de eindfase. Ik moet toegeven dat ik het leuk vind om te zien dat Fortuna probeert te voetballen, probeert druk te zetten en aan te vallen. Dat is wel anders dan hoe de andere ploegen vaak tegen ons spelen. Complimenten aan Fortuna.”

Van Sittard naar München

Komende dinsdag neemt Ajax het in de UEFA Champions League op tegen Bayern München. “Dinsdag wordt een hele andere wedstrijd. Dat moeten we ook anders gaan benaderen. We zijn blij met de drie punten en op naar dinsdag!”

 

Onana: “Ik ben hier om mijn werk te doen”