Daley Sinkgraven baalt behoorlijk van het duel tegen FC Twente zaterdagavond. De jonge middenvelder was grotendeels afwezig in de Grolsch Veste en baalt als een stekker van het 2-2 gelijkspel tegen de Tukkers. AjaxLife had na afloop van het duel in Overijssel een gesprek met de oud-speler van sc Heerenveen.

“De eerste helft was heel erg slap, we gingen veel te snel de lange bal spelen. Er zat geen energie in, vond ik. Dat werd in de rust ook door de trainer gezegd. Pas na de 2-0 werden we een beetje wakker, gingen we scherper spelen. We hadden vanaf minuut één zo moeten spelen,” analyseerde Sinkgraven.

Sinkgraven vond het erg moeilijk spelen tegen FC Twente. “Ik was een beetje aan het zoeken waar de ruimte lag. Om de bal te ontvangen en dan door te spelen. Ik ben geen speler die langs de zijlijn blijft staan, dat hoort niet bij mij.”

Over donderdag kan Sinkgraven niet duidelijker zijn. “Als we tegen Celtic zo slap beginnen? Dan zijn we de lul.” Ajax speelt aanstaande donderdag om 19:00 uur in de Amsterdam ArenA tegen de Schotse ploeg onder leiding van scheidsrechter Luca Banti. De Italiaanse scheidsrechter heeft nog nooit eerder een wedstrijd van Ajax gefloten. Ajax nieuws Ajax1.nl