Daley Sinkgraven houdt deze maand op Ajax.nl een blog bij. Deze week spreekt hij in zijn blog onder andere lovend over aanvoerder Joël Veltman. “Iemand die echt een schouderklopje verdient is Joël (Veltman, red.). Ik lees regelmatig dingen over hem die echt niet terecht zijn. Lastig vind ik dat.”

Pluim
“De mensen die dat schrijven maken Joël niet elke dag mee, dus hebben ze geen idee. Jammer. Wat mij betreft verdient hij echt een pluim voor alles wat hij doet”, schrijft hij.

Ajax & Zlatan
Sinkgraven is al op jonge leeftijd fan van Ajax. De verdediger annex middenvelder keek vroeger met veel bewondering naar Zlatan Ibrahimovic. “Al van jongs af aan verschillen mijn vrienden en ik van clubvoorkeur. Ik was sowieso altijd voor Ajax en Zlatan was mijn grote held. Als ik buiten voetbalde met vriendjes wilde ik ook altijd Zlatan zijn. Ik vind hem nog steeds een inspirerend mens. Als atleet, maar ook als persoonlijkheid. Die man heeft zo’n enorm ego. Hij doet compleet zijn eigen ding, trekt zich van niemand iets aan en kent geen onzekerheden. Erg extreem natuurlijk, maar toch inspirerend.”