© Proshots

Daley Sinkgraven kijkt misschien wel eens één van de weinige Ajacieden tevreden terug op het 1-1 gelijkspel tegen Telstar. De linksback annex middenvelder maakte tegen de ‘Witte Leeuwen’ zijn rentree na maandenlange blessureleed. “Ik denk dat de meeste spelers niet zo blij zijn met het resultaat, maar persoonlijk gezien heb ik weer minuten gemaakt en daar ben ik zeker heel blij mee”, laat hij weten aan FOX Sports.

“Je denkt de hele tijd dat je er bijna bent. En dan gaat het toch weer niet goed, waardoor je weer binnen moet trainen met de fysio. Dat zijn geen leuke dingen voor voetballers”, vervolgt Sinkgraven over de laatste periode. Gelukkig ging het tegen Telstar weer goed. “Ik had nergens last van. Ik zat weer lekker in mijn spel, dus vond het best goed gaan. Ik had nog wel langer kunnen spelen, maar de afspraak was dat ik rond de 60e minuut gewisseld zou worden. Voor de komende weken ga ik gewoon trainen en kijken wanneer ik weer minuten in het eerste kan gaan maken. Ik wil zo snel mogelijk weer bij het eerste aansluiten en daar de concurrentiestrijd aangaan en hopen dat ik het team weer een beetje kan helpen.”

Sinkgraven baalt ervan dat hij in deze fase van het seizoen zijn team niet kan helpen. “ik train elke dag met de jongens en ik weet hoe graag ze het willen. Dat het nu eventjes niet gaat dat is balen, maar ik heb er het volste vertrouwen in dat we gewoon weer snel ons spel gaan oppakken.”