Zowel Rodney Sneijder als Roly Bonevacia hebben een nieuw contract ondertekend bij Ajax. Beide spelers verlengden hun huidige verbintenis en zien een flinke opwaardering tegemoet.

Rodney Sneijder had een contract dat aanstaande zomer zou aflopen. De verbeterde verbintenis gaat met terugwerkende kracht in per 1 januari van dit jaar en loopt tot medio 2013. Het broertje van Wesley heeft nog geen wedstrijd gespeeld voor het eerste elftal van Ajax. De middenvelder doorliep vanaf 2000 de jeugdopleiding van de Amsterdammers en sinds dit seizoen maakt hij deel uit van Jong Ajax. Sneijder zat al wel een keer bij de wedstrijdselectie van het grote Ajax.

Ook Roly Bonevacia heeft een nieuw en verbeterd contract. Ook deze gaat met terugwerkende kracht in per 1 januari van dit jaar en loopt tot medio 2013. Bonevacia heeft twee wedstrijden achter zijn naam staan voor het eerste elftal van Ajax. In de thuiswedstrijd tegen Vitesse (4-2 overwinning) op 14 augustus 2010 maakte hij zijn debuut voor de Amsterdamse club.

Bonevacia was zichtbaar blij na het ondertekenen van zijn contract. ,,Dit geeft me veel vertrouwen. Na mijn debuut aan het begin van dit seizoen heb ik even een stapje terug moeten doen, maar doordat Ajax mijn contract heeft verlengd weet ik dat het goed zit. Dit geeft me naast vertrouwen ook veel rust.”