Onze tifo groep South Crew organiseert een loterij om zo wat geld op te halen om diverse onkosten die wij namens de South Crew maken te kunnen betalen. Zo blijven we in staat om een aantal keren per jaar een Tifo actie op poten te zetten en uit te voeren. Steun ons met je aankoop van loten! De loten kosten slechts 1 euro per stuk!!

Wat doen we met de opbrengst :
– Op dit moment is de sfeerteampot leeg. Er is geen budget meer, alles is op. De rest van het seizoen kunnen we moeilijk op een houtje gaan bijten, wij zijn nog druk bezig met verschillende acties. Hiervoor is nog verf nodig, deze zullen we uit eigen middelen moeten gaan bekostigen.
– Door onze jongens worden ook thuis bandieri’s gemaakt, de kosten voor verf betalen we uit de algemene pot
– Tekstdoeken die wel door Ajax goedgekeurd worden, maar niet in de ArenA gemaakt worden. Ook hier worden de kosten voor verf en doek vergoed door onze algemene pot.
– South Crew wil in de toekomst supportersdoelen steunen met een donatie (denk aan Bobby Haarms standbeeld, 10 jarig bestaan vak410, Only Friends, etc)
– Kopieerkosten / sheets voor het projecteren van de bandieri’s of tekstdoeken

Zoals jullie kunnen lezen zijn er genoeg goede dingen waaraan de opbrengst van een loterij voor gebruikt zal worden. Er verdwijnt niets in eigen zakken!! Alles wordt weer uitgegeven aan onze groep en dus aan onze club!

Wat kun je winnen :
1e prijs : kicksen van Jan Vertonghen. Jan heeft een paar kicksen afgestaan!! Een geweldig gebaar!
2e prijs : de SVA heeft een Ajax-shirt ter beschikking gesteld met daarop alle handtekeningen van de selectie
3e t/m 5e prijs : T-shirt Holy Ground.

Dus koop je loten en vertel het aan bekenden en help ons wat budget bij elkaar te krijgen, zodat we voor Ajax mooie acties kunnen maken!!! Stuur een mail naar info@sthcrw.nl met de gewenste aantallen en dan spreken we af bij de eerstvolgende thuiswedstrijd. De uitslag wordt bekend gemaakt bij Ajax-Groningen op 10 april.

Bron & Foto: STHCREW