Lange tijd leek Matthijs de Ligt op weg naar FC Barcelona, maar de strijd om de handtekening van de 19-jarige aanvoerder van Ajax ligt weer helemaal open, zo meldt De Telegraaf. De Spaanse kampioen heeft moeite met de hoge transfersom van 85 miljoen euro. Paris Saint-Germain lijkt nu zijn kans schoon te zien en wil toeslaan.

Dinsdag meldde Paris United dat PSG-eigenaar Nasser Al-Khelaïfi er alles aan wil doen de verdediger binnen te halen. De Franse club zou de hoge transfersom wel op tafel willen leggen. Ook de riante commissie voor zaakwaarnemer Mino Raiola zou geen probleem zijn’, schrijft de ochtendkrant. Bovendien zouden ook Manchester City, Manchester United en Real Madrid opnieuw hebben aangeklopt bij De Ligt.

Eerder dit jaar ging met er in Parijs vanuit dat Frenkie de Jong deze zomer verwelkomd zou kunnen worden, maar die vertrok op het laatste moment toch naar het Camp Nou. Hierdoor zou de baan van technisch directeur Antero Henrique ernstig op de tocht staan. Alleen met de komst van De Ligt zou zijn baan nu nog kunnen redden.