In tegenstelling tot berichten in de media gaat Studio Ajax gewoon door. Het programma wordt wekelijks na afloop van de wedstrijd van Ajax uitgezonden op AT5, internet en via Ajax TV op UPC Digitaal (kanaal 225). Studio Ajax is tevens te volgen via Facebook, Hyves en Twitter. Bij thuiswedstrijden komt het programma live vanuit de Arena.

Het programma:

Studio Ajax is de wekelijkse voetbal-talkshow van AT5. Presentator Hidde van Warmerdam ontvangt spelers en medewerkers van Ajax, bijzondere gasten en messcherpe analisten waarmee de wedstrijd wordt besproken.

Het programma is het afgelopen voetbalseizoen doorgebroken als het best bekeken programma van AT5. De aflevering van zondag 15 mei 2011, uitgezonden na de wedstrijd Ajax – FC Twente, was een all time high. In totaal keken 383.000 personen van 13 jaar en ouder. Naar de live uitzending van de huldiging van Ajax die dezelfde avond werd uitgezonden, keken bijna 360.000 personen 13+.

Aflevering zondag 11 september:

Na een korte pauze staat zondag 11 september de volgende uitzending op het programma. Een dag eerder speelt Ajax de lastige uitwedstrijd tegen Heracles Almelo.De oud-directeur van Ajax Frank Kales en filmmaker Martin Koolhoven, één van onze vaste sidekicks, zijn te gast. Frank Kales startte onlangs zijn eigen vereniging van aandeelhouders voor iedereen die meer inspraak wil hebben op het beleid van Ajax. Daarover komt hij praten, de wedstrijd wordt nabeschouwd en de actualiteiten komen aan bod.

Uitzending op AT5

Studio Ajax, direct na het AT5 Nieuws om 18:10 uur (herhaling om 20:10 en 22:10 uur). Kijk ook op http://at5.nl/tv/studio-ajax