Studio Ajax zal op zondagavond niet meer te zien zijn op Veronica. De zender heeft wegens tegenvallende kijkcijfers bekend gemaakt het programma direct van de buis te halen. Op AT5 zal het programma tot januari nog te zien zijn.

Waar Studio Ajax in het begin alleen te zien was op de regionale zender AT5, was het praatprogramma de laatste tijd tevens te zien op Veronica op de zondagavond. AT5 was wegens geldproblemen tot de beslissing gekomen om het tv-programma bij de commerciële zenders aan te bieden. Veronica greep haar kans en de afgelopen weken kon men dan ook in heel Nederland naar Studio Ajax kijken.

Al snel werd duidelijk dat het voor Veronica geen succes zou worden om Studio Ajax uit te zenden. Afgelopen zondag keken slechts 53.000 mensen naar de uitzending. Door deze dramatische kijkcijfers heeft de directie van Veronica besloten per direct te stoppen met de uitzendingen van Studio Ajax. Het programma zal tot januari nog wel te zien zijn op AT5, maar zal daarna in zijn geheel van de buis verdwijnen.