Luis Suarez is waarschijnlijk niet de laatste speler geweest van de huidige Ajax-selectie die de club op korte termijn zal verlaten. “Ajax is alom bekend vanwege de talenten die uiteindelijk de wereldtop hebben bereikt. Ook dit team heeft een aantal van dat soort spelers,” vertelt de oud-speler van Ajax.

In een interview met Ekstra Bladet vertelt de Uruguayaan dat hij verwacht dat er komende zomer meerdere spelers Ajax zullen gaan verlaten.

“Maarten Stekelenburg is veruit de beste keeper in Nederland. Iedereen verwacht dat hij weg zal gaan in de zomer en er blijven geruchten circuleren over de interesse afkomstig van Manchester United.”

“Daarnaast heb je Gregory van der Wiel. Hij is razendsnel met een goed oog voor combinaties en Jan Vertonghen is een zeer complete verdediger.”

“In de aanval loopt Siem de Jong, een multifunctionele en erg slimme aanvaller die ook nog als middenvelder kan spelen. Kopsterk is hij ook nog eens.”

“Tenslotte heeft Christian Eriksen een erg groot potentieel. Goede aanname, tweebenig, zeer technisch. Ik geloof in hem. Hij werkt hard voor het team en heeft natuurlijk ook het geluk met Frank de Boer als coach die hem alle vertrouwen geeft.”