Dusan Tadic maakte zondagmiddag in blessuretijd de gelijkmaker tegen PSV. Na afloop ging het echter nauwelijks over de 1-1 uitslag, maar vooral over de ruzie tussen Tadic en Denzel Dumfries, die na de gelijkmaker ontstond.

Beide betrokkenen werd na afloop gevraagd wat er nou precies gebeurde: “Ik leg de bal neer voor de penalty en er komen 3 spelers om een gat in het veld te maken. Dumfries zei tegen mij dat ik een pussy ben, dat ik geen leider ben en dat ik zou missen”, zo vertelt Tadic tegen ESPN. “Als ik dan scoor, ga ik natuurlijk niet zeggen: ‘Dankjewel dat je mij een pussy noemde’, dan zeg ik hetzelfde.” Volgens Dumfries zou de Ajax-aanvoerder ook iets over zijn moeder gezegd hebben, maar dat ontkent noch bevestigt Tadic.

“Hij wilde mind games spelen, maar daar heb ik meer ervaring mee dan hij. Ik ben daar beter in dan hij”, aldus Tadic. Toch benadrukt hij ook dat respect heeft voor Dumfries: “Hij is een van de beste rechtsbacks van Nederland. Maar als hij zulke dingen tegen mij zegt, zeg ik het ook tegen hem.”

Dumfries kwaad op Tadic: “Hij moet niet over mijn moeder praten”