Ajax nam Dusan Tadic afgelopen zomer voor elf miljoen euro over van Southampton. De Serviër had echter ook kunnen kiezen voor een avontuur in de Series A. Zijn zaakwaarnemer Milos Malenovic vertelt dat AS Roma en AC Milan zijn cliënt graag wilde inlijven, zo schrijft Voetbalzone.

Volgens Malenovic heeft Tadic geen moment spijt gehad van zijn keuze “Hij voelt zich heel goed in het systeem van Ajax”, verzekert de Zwitser. “Milan en Roma wilden hem kopen afgelopen zomer. Ze probeerden hem te contracteren toen hij nog bij Southampton speelde.” Toch sluit hij niet uit dat het er in de toekomst alsnog van komt. “Wie weet, misschien zal hij ooit in de Serie A spelen.”

Malenovic was er dinsdagavond getuige van hoe Ajax Real Madrid in het eigen Santiago Bernabéu vernederde. “Het was een ongelooflijke prestatie, van hem en het hele team. Ik denk niet dat hij deze wedstrijd ooit zal vergeten”, blikt hij terug op de wedstrijd. “We ontmoetten elkaar na de wedstrijd in het teamhotel. Hij was heel ontspannen en gelukkig. Dusan is een heel slimme jongen”

Tadic bewijst dit seizoen met 26 doelpunten en 15 assists van grote waarde te zijn voor Ajax. “Hij laat zijn klasse op verschillende posities zien. Ajax was de juiste stap in zijn carrière”, aldus Malenovic over zijn cliënt. “Hij kan de hele dag over voetbal praten. Op een dag zal hij zonder twijfel trainer worden.”

Tadic doet oproep: ‘Hoop dat we deze groep bij elkaar kunnen houden’