Dusan Tadic focust zich momenteel met Servië volledig op het WK. Vrijdag verloren de Serviërs met 2-1 van Zwitserland, waardoor het behalen van de volgende ronde een lastig verhaal gaat worden. Ondanks dat het WK nog in volle gang is, werd de spelmaker op de persconferentie gevraagd naar de interesse van Ajax.

“Ja, dat is leuk. Maar zolang er nog niks getekend is, kan ik er gewoon nog niks over zeggen. Eerst de handtekeningen, dan pas praten. En er zijn nog geen handtekeningen. Tegelijkertijd ben ik bezig aan een WK en hebben we een nederlaag geleden die hard is aangekomen”, citeert Voetbal International Tadic.

Met een mooie voorzet gaf de middenvelder al binnen tien minuten een assist op Mitrovic. De Zwitsers wisten zich terug te knokken in het duel en zelfs de overwinning binnen te slepen. “Hoe dit kan gebeuren? Onervarenheid denk ik. Wij waren in de laatste minuten in de aanval, verliezen de bal en zij staan met twee passes voor onze keeper. Dit komt heel, héél hard aan. Ik heb er geen woorden voor.”