Dusan Tadic speelde maandagavond tegen Portugal met Ronaldo. De wedstrijd eindigde in 1-1. Tadic scoorde en leek geblesseerd te raken. Ronaldo scoorde niet en viel wél uit met een blessure.

Tadic maakte al vroeg in de wedstrijd het openingsdoelpunt. In de zevende minuut schoot hij, na een overtreding van doelman Patricio, een penalty raak.

Na een half uur was het einde wedstrijd voor Cristiano Ronaldo. Hij wilde aanzetten in een sprint, waarna hij naar zijn hamstring greep en gewisseld moest worden.

Tadic werd deze wedstrijd bijzonder hard aangepakt. Nadat Pepe bovenop zijn enkel stond, leek hij ook gewisseld te moeten worden. Echter bleef hij ook de tweede helft op het veld staan en lijkt het mee te vallen.