Nicolas Tagliafico zou volgens Argentijnse media hoog op het lijstje staan van Real Madrid, de tegenstander van vanavond in de achtste finale van de Champions League. Bij Veronica Inside zegt de linksback van Ajax niet bezig te zijn met een mogelijke transfer.

“Met dat soort dingen ben ik niet bezig. Ik concentreer me nu volledig op de wedstrijd van morgen. Alleen de volgende ronde telt op dit moment”, aldus de 25-jarige Argentijn, die vanavond een droom in vervulling ziet gaan. “Zeker weten. Spelen in de Champions league tegen Real, in dit stadion, daar droomt iedereen van. Nu die droom werkelijkheid wordt, ben ik de gelukkigste persoon op aarde. We moeten alles op alles zetten om morgen (dinsdag, red.) te winnen.”

Tijdens de persconferentie wees Tagliafico nog op het belang van de fans tijdens de Champions League-campagne van Ajax, dat in Madrid gesteund wordt door bijna 4000 supporters. “Het is heel belangrijk dat mensen ons toejuichen en motiveren. Op die manier krijgen we het gevoel dat we er niet alleen voor staan. We gaan er alles aan doen voor onze supporters: keihard vechten om ze een mooi resultaat te geven.”

Ajax moet een 1-2 verlies in de heenwedstrijd in Amsterdam goedmaken om door te gaan naar de kwartfinale. De wedstrijd in Madrid begint vanavond om 21:00 uur.