Nicolas Tagliafico werd de afgelopen weken in verband gebracht met een transfer naar Real Betis. De Argentijn laat aan het Algemeen Dagblad weten dat zijn toekomst dit seizoen in Amsterdam ligt. Ook heeft hij nu nog geen behoefte aan een transfer. “Mijn toekomst ligt zeker komend seizoen bij Ajax. Ik heb ook de geruchten gehoord over Betis Sevilla, maar ik blijf bij Ajax. Ik ben hier net en voel me steeds beter op mijn gemak”, vertelt de verdediger.

Hoewel een transfer nu totaal niet aan de orde is, hoopt hij ooit in Engeland te kunnen spelen. “Ooit wil ik in de sterkste competitie van de wereld spelen.”

Voor dit seizoen zijn de doelen al meerdere keren duidelijk uitgesproken. Ook Tagliafico wil met Ajax kampioen worden en de Champions League bereiken. “De doelen zijn duidelijk: we willen Champions League spelen en kampioen van Nederland worden. Voor dat eerste doel zijn we goed onderweg. Het zal zwaar worden tegen Dinamo Kiev met grote, sterke spelers. Tegen Standard Luik was het soms genieten op het veld. Eigenlijk speelde iedereen goed. Het was de beste wedstrijd van ons sinds ik hier ben.”